(video) Ignite Chisinau: Cum e să ai ca pasiune să crești levănțică în Moldova

stefan11

La 7 aprilie, ora 19:00, la Centrul de Excelență „Tekwill” 20 de eroi ai ediției Ignite Chișinău „After Hours” au încercat să inspire oamenii din Moldova cu hobby-urile pe care le au. Echipa #diez a selectat câteva din aceste discursuri.

Ștefan Eșanu își câștigă existența din pictură și lucruri legate de ea. Iar în timpul liber are o pasiune pentru levănțică. El spune că aceasta este cea mai bună plantă pe care o poți crești în Moldova. Animalele nu o mănâncă, oamenii nu pot fura mult și mai poți face și uleiuri.

Întreg evenimentul îl puteți vedea pe Privesc.eu.

Ignite After Hours este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Evenimentul Ignite Chișinău „After Hours” este posibil datorită ajutorului generos din partea partenerilor iHUB, Tekwill, Endava și partenerilor media.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente