Acțiunea „Sădim Oxigen” se amână pentru data de 11 aprilie

sadim

AVI Moldova anunță amânarea acțiunii „Sădim Oxigen” cu câteva zile din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Data nouă de plantare va fi marți, 11 aprilie 2017, începând cu ora 13:00.

Decizia a fost luată din cauza condițiilor meteo nefavorabile anunțate pentru ziua de sâmbătă, 8 aprilie. Ploaia densă și vântul relativ puternic reprezintă motivul principal care va crea disconfort tuturor, iar accesul și munca la faţa locului devin mult mai dificile.

Organizatorii vă mulțumesc pentru înțelegere și vă așteaptă de la mic la mare marți, 11 aprilie, în intervalul 13:00 – 18:00, cu mult soare și dispoziție bună.

Pentru cei interesați să participe la acțiunea de plantare, graficul, precum și detalii despre locațiile unde se vor planta puieții în fiecare sector poate fi găsit aici.

Organizatorii vor asigura puieți, unelte de lucru, apă potabilă, chipiuri și mănuși de grădinărit, precum și alte elemente logistice necesare. Vom fi simultan în cinci locații: Centru, Botanica (Valea Trandafirilor), Biucani (Parcul La Izvor), Rîșcani (str. Florilor) și Ciocana. Vezi harta pentru fiecare locație atașată la mail.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente