(video) Participă la un Movie Time și susține copiii și tinerii bolnavi de cancer

13902550_1394734430553445_8585776676352620802_n
Foto: facebook.com/AsociatiaLittlePeopleRepublicaMoldova

Asociația Little People te invită la un Movie Time oferindu-ți ocazia de a sprijinii copiii și tinerii bolnavi de cancer. Vino pe 8 aprilie, ora 17:00, la Art Labyrinth ca să vezi un film bun, să petreci timpul cu prieteni vechi și să-ți faci alții noi.

Filmul care se va proiecta, „The Broken Circle Breakdown”, este numai bun ca să-ți schimbe viziunea asupra vieții și să te facă să înțelegi prin ce trece familia unui copil care luptă cu cancerul. Eroii filmului, Elise și Didier, se îndrăgostesc la prima vedere, deși sunt diferiți. El vorbește, ea îl ascultă. El e un ateu romantic, ea este credincioasă și pragmatică. Însă, atunci când fiica lor se îmbolnăvește grav, iubirea lor va fi pusă la încercare.

Suntem siguri că descrierea te-a intrigat, așa că vino să ne implicăm și să facem lucruri bune împreună. Intrarea se face pe bază de donație (benevolă/liberă opțional). Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate pentru susținerea activității ALP MD, în beneficiul copiilor și adolescenților bolnavi de cancer.

Misiunea organizației „Little People” este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente