Spectacolele la care puteți merge în această săptămână la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

Dinu-Bubulici-Photo-9660

O nouă săptămână de primăvară ne aduce multă căldură atât afară, cât și în suflete. Din acest motiv, vă propunem să vă reîncărcați cu energie pozitivă, petrecându-vă serile acestei săptămâni de aprilie – la teatru. Iată la ce spectacole ne așteaptă Teatrul Național „Eugene Ionesco”. 

5 aprilie – Căsătoria

Spectacolul „Căsătoria’’ de N. Gogol în regia lui S. Sambriș este întâmplare incredibilă în două acte. O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea – iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile.

6 aprilie – Ultima noapte la Madrid

„Ultima noapte la Madrid” e un monospectacol cu Ala Menşicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie.

8 aprilie – Chirița în provincie

„Chiriţa în provincie” este un spectacol în regia lui Petru Vutcărău. După sfârșitul spectacolului veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.

9 aprilie – Chirița în provincie

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente