(foto) Cum a fost întâlnit un maestru în lupte din SUA de către elevii din Grătiești

8

Maestrul Kwon, președinte al Federației Internaționale de lupte Gro Do a vizitat Moldova și s-a familiarizat cu tradițiile și obiceiurile noastre. Kwon a venit la invitația lui Gheorghe Grozav, originar din Grătiești, absolvent al USEFS, familiarizat cu lupta Gro Do cu ocazia studiilor din SUA.

Maestrul a fost întâlnit cu un program cultural de către elevii gimnaziului din comuna Grătiești. De asemenea, pe parcursul vizitei în Republica Moldova, Master Kwon a avut un program demonstrativ, inclus în calendarul seminarului Științifico-metodologic, la care au asistat studenții USEFS, viitori antrenori și profesori de educație fizică.

Kwon a dat dovadă de plasticitate, reacție uimitoare, voință de caracter și rezistență, în special, la demonstrarea a două exerciții cu caracter exotic – a bătut cu pumnul două chiroane într-o scândură, apoi a scos cu dinții aceste cuie, dar a demonstrat și elemente de apărare, caracteristice stilului de lupte GRO DO.

La finalul evenimentelor, Gheorghe Grozavu a precizat, că în continuare vor urma acțiunile concrete, legate de popularizarea noului stil oriental, care prevede organizarea antrenamentelor, selectarea și promovarea antrenorilor, participarea la primele competiții reginonale și internaționale.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

13

14

15

16

17

18

20

21

22

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente