Mobiasbancă promovează modul sănătos de viaţă

mere

Cu mesajul „De la mere – ia putere”, Mobiasbancă anunţă despre continuarea susținerii proiectului social „Coolege vitamine” în colaborare cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD Moldova).

Astfel, clienții care vor vizita filialele băncii în următoarele zile vor fi serviți cu mere de la producătorii autohtoni, cu intenția de a crește cultura consumului de fructe proaspete în societate. Susţinerea proiectului PNUD Moldova este parte a politicii de responsabilitate socială şi corporativă a Mobiasbancă.

„Avem nevoie de o societate sănătoasă, iar deprinderile de viață se formează în familie. Prin acest gest simplu de a oferi un măr, încurajăm angajaţii şi clienţii să consume fructe şi să ducă un mod sănătos de viaţă.

colaj

De altfel, prin atitudinea noastră şi implicarea în diverse proiecte sociale, ne propunem să inspirăm societatea să acţioneze în spiritul faptelor bune şi să susțină iniţiativele corecte, să adopte un stil de viaţă cât mai responsabil și sănătos”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General al Băncii.

Reamintim că proiectul a fost lansat în anul 2016 cu obiectivul de lungă durată de a contribui la educarea obiceiurilor nutriționale sănătoase în rândul copiilor de vârstă preșcolară şi școlară.

Inițiativa abordează problema consumului redus de fructe şi oferă beneficii suplimentare producătorilor locali prin distribuirea gustărilor din fructe proaspete în școlile și grădinițele publice din Chişinău.

Promovăm modul sănătos de viaţă. Pentru că aşa este #corect!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente