(video) Unde-s tinerii. Elena Caliman, despre designul interior contemporan și miile de cupcake-uri originale gătite

Безымянный

În cadrul proiectului „Unde-s tinerii”, echipa #diez a cunoscut o nouă tânără activă și talentată. Elena Caliman este freelancer în design de interior, iar timpul liber și-l petrece într-un stil dulce, la propriu. Tânăra este pasionată de gătit și și-a obișnuit deja prietenii și familia ca în fiecare săptămâna să experimenteze o nouă rețetă de prăjituri.

Elena a studiat la o școală de arte în Țara Galilor, iar ulterior a urmat o facultate de design la o universitate italiană cu sediul la Londra. De patru ani este freelancer și în acest timp a reușit să dezvolte proiecte diferite pentru numeroși clienți pe care i-a avut.

La fiecare nou proiect, Elena încearcă să-și cunoască cât mai bine clienții pentru care proiectează interioare, pentru că astfel, ea spune că ajunge mai aproape de necesitățile lor. Îi place să proiecte locuințe moderne, adaptate la modul de viață al omului contemporan.

Atunci când nu lucrează, Elena se relaxează într-un mod creativ. Cupcake-uri, torturi, tarte, biscuiți – toate acestea aduc fericirea în familia Caliman, pentru că Elena își surprinde de fiecare dată apropiații cu dulciuri deosebite.

Visează într-o zi să-și deschidă propria cofetărie și spune că aceasta va fi una apropiată conceptului occidental. Cu toate acestea, va continua mereu să gătească: „dulciuri simple și sincere”.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente