Scriitori basarabeni la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică din Brașov, ediția a XIV-a

unnamed

Asociaţia Culturală „Libris Braşov” organizează în perioada 30 martie – 2 aprilie 2017 cea de-a XIV-a ediție a Târgul Internaţional de Carte şi Muzică la Business Park Brașov. Pentru această ediție au fost programate întâlniri cu mai mulți scriitori basarabeni. Joi, 30 martie, cititorii din Brașov au avut ocazia să discute cu autorul Vitali Cipileaga. S-a vorbit despre literatură, inspirație și, desigur, despre romanul său „În umbra pașilor tăi” apărut la Editura Bestseller.

„Este al doilea an consecutiv când vin cu bucurie la Târgul Internațional de Carte și Muzică din Brașov. Mulțumesc tuturor cititorilor de aici și prietenilor noștri Libris Brașov”, a spus autorul.

Pentru sâmbătă, 1 aprilie, este programată lansarea cărții „Antiparenting” de Savatie Baștovoi, apărută la Editura Cathisma și o întâlnire cu autoarea Tatiana Țâbuleac, în dialog cu Mihail Vakulovski despre romanul „Vara în care mama a avut ochii verzi”, Editura Cartier.

De la prima ediție și până astăzi, Târgul Internațional de Carte și Muzică – Libris Brașov a reușit să adune tot mai mulți participanți și oaspeți de seamă.

Dincolo de abundența ofertei editoriale și discografice, manifestarea de la Brașov a mizat întotdeauna pe caracterul dinamic și viu al culturii relevat în nenumăratele lansări, recitaluri de muzică, poezie, dezbateri, sesiuni de autografe și întâlniri memorabile pe care le-a oferit tuturor cititorilor și iubitorilor de muzică.

Gama evenimentelor este extrem de variată și cuprinde lansări de cărți de genuri diverse, atât de la autori consacrați precum Aurora Liiceanu, Varujan Vosganian, Radu Paraschivescu, Cristian Tudor Popescu, Ioana Chicet-Macoveiciuc, cât și de la debutanți.

Peste 60 de standuri cu cărți din diverse domenii: literatură universală și română, științe umaniste și politice, terapie familială și de cuplu, dezvoltare personală, sănătate și nutriție, business, cărți pentru copii și carte școlară, științe economice, limbi străine, religie, spiritualitate, cărți în limbi străine etc.; case de discuri; jocuri de societate și expoziții de artă

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente