Interviuri de angajare pe loc, competiții contracronometru și peste 2.000 de locuri de muncă la Târgul de Cariere

targ1

Peste 2.000 de locuri de muncă sunt disponibile, marți și miercuri, 4-5 aprilie, în cele peste 40 de firme și instituții naționale și internaționale care caută angajați. Companiile organizează scurte interviuri pe loc, competiții și concursuri dotate cu premii. Târgul de Cariere Chișinău are loc în 4 și 5 aprilie la Palatul Național „Nicolae Sulac”, iar intrarea este liberă.

„Oferta de angajare este extrem de variată. Locuri de muncă sunt disponibile în aproape toate domeniile de activitate. Angajatorii caută, printre altele, IT-iști, ingineri, manageri de producție, specialiști de marketing, agenți de vânzări, designeri, profesori de limbă engleză, auditori, agenți de turism, consultanți în relația cu clienții, dar și dispeceri, responsabili resurse umane, manageri financiari, contabili, vorbitori de rusă, engleză, italiană, suedeză, norvegiană, spaniolă, germană și portugheză. În plus, există și stagii și internshipuri disponibile”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

Banca Națională a Moldovei caută experți financiari, specialiști juridici, economiști și ingineri, Mobiasbancă Moldova vrea să angajeze consilieri multimedia, analiști pentru studii de piață, specialiști creditare, analiști de management, în timp ce Magenta are disponibile 160 de posturi  în marketing, logistică și cercetare de piață.

O ofertă bogată de angajare au la Târgul de Cariere și Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova, Accenture, Linella, DB Global Technology, Kaufland, Amazon, American Language Center, Bosch Rexroth, Moore Stephens, OmniScriptum, Stefanini, Tymbark Maspex.

În plus, sunt deschise angajări la companiile Agrojob Denmark, Orange, British American Tobacco, Gas Natural Fenosa, Gaus, Netex Consulting, Parking Services, METRO Cash & Carry și multe altele. Locurile de muncă sunt atât pentru Chișinău, cât și pentru alte orașe.

Compania Orange îi așteptă pe cei care știu Java și .NET la competiția contracronometru de programare Speed Challenge la care au șansa să fie remarcați de companii și să câștige accesorii mobile.

Găsește-ți postul potrivit și poți câștiga 10 bilete la concertul Prodigy

the_prodigy_5

Zece dintre candidații care vin cu CV-ul la Târgul de Cariere Chișinău pot merge gratuit la concertul The Prodigy. Intră în concurs persoanele care depun cel puțin 3 CV-uri la companii sau instituții prezente la târg. Câștigătorii vor fi cunoscuți miercuri, 5 aprilie, la finalul Târgului de Cariere. Premiile constau în bilete la concertul The Prodigy din 3 iunie, în Slam Zone, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

În plus, candidații vor putea vedea cum lucrează imprimarea și scanarea 3D și vor afla care este viitorul imprimantelor 3D în Moldova. Activitatea va fi organizată de A 99, în spațiul de relaxare de la Târgul de Cariere, unde au loc și alte activități de relaxare.

Mai multe informații despre Târgul de Cariere și locurile de muncă disponibile găsiți pe www.targuldecariere.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente