(video) Facebook Messenger permite utilizatorilor să arate prietenilor harta cu locaţia unde se află în regim live

iStock_000023758818_Large

Numită Live Locations, noua funcţie te poate ajuta să găseşti mai uşor prietenii şi membrii familiei, vizionând o hartă detaliind locaţia exactă unde se află aceştia, scrie go4it.ro.

Similară funcţiei prezentă de ceva timp în aplicaţia Google Maps, funcţia Live Location oferă utilizatorilor posibilitatea să trimită coordonatele locaţiei în care se află folosind un singur buton prezent in interfaţa aplicaţiei.

livelocation

La accesarea acestei funcţii selectând butonul More, urmată de opţiunea Location, pe ecran va apărea o hartă în care locaţia actuală este marcată cu o bulină albastră. Folosind opţiunea Share, locaţia în care ne aflăm va fi vizibilă prietenilor timp de 60 minute, sau până când dezactivăm această funcţie.

Harta interactivă va permite şi fixarea unei locaţii de întâlnire trăgând simbolul de culoare roşie prezent în colţul dreapta-sus.

Suficient de simplu de accesat chiar şi pentru cei fără cunoştinţe avansate de folosire a dispozitivelor smart, Live Locations completează repertoriul de funcţii utile, ajutând Facebook Messenger să rămână cu un pas înaintea competiţiei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente