Tot ce ai mai scump – în vizorul tău, cu serviciul CloudCamera de la Moldtelecom

960×480 (1)

Moldtelecom, operatorul numărul unu de Internet și televiziune digitală, continuă să dezvolte piața serviciilor de telecomunicații și lansează un nou serviciu inovator – CloudCamera, care îți permite să menții în vizor tot ce este mai important pentru tine. Acum, poți urmări tot ce se petrece în lipsa ta în propria-ți locuință, în camera copiilor sau la sediul companiei tale, în regim online sau prin înregistrări video oricând îți dorești, direct de pe dispozitivele tale mobile.

Serviciul CloudCamera de la Moldtelecom este o soluție completă, perfect adaptată pentru familia și activitatea ta profesională. În plus, este o soluție unică pe piață care îți oferă pe lângă serviciul de supraveghere video și spațiu pentru stocarea înregistrărilor ca să poți reveni la vizionare oricând ai nevoie. Acum ai la îndemână un instrument eficient de gestionare a activității companiei tale și de supraveghere a lucrurilor importante de acasă. Tot ce ai mai scump este în vizorul tău, direct de pe dispozitivele tale mobile, în regim online 24 H, oriunde ai fi.

Datorită spațiului de stocare, poți reveni la vizionare și mai târziu, oricând dispui de mai mult timp liber. Mai mult, toate înregistrările video făcute pot fi urmărite concomitent de către mai multe persoane de pe dispozitive diferite, iar securitatea datelor este garantată.

Comod și sigur, doar imaginează-ți – afacerea și locuința mereu la dispoziția ta în smartphone, direct în buzunar. Alege CloudCamera de la Moldtelecom și ai camere IP pentru interiorul sau exteriorul încăperii, cu instalare la solicitare, oriunde ai nevoie, acasă sau la serviciu. Specialiștii Moldtelecom îți asigură conectare la Internet fix și echipament router Wi-Fi. De asemenea, ai câteva planuri tarifare în funcție de perioada stocării înregistrărilor pe serverele Moldtelecom.

Cloud

Pentru utilizarea serviciului este necesar să descarci aplicația CloudCamera în dispozitivele tale și să introduci datele de acces. Pentru laptop sau PC, accesează cloudcamera.md. Activarea serviciului și recepționarea datelor de acces se face prin apel la 1181.
Moldtelecom este OPERATORUL NUMĂRUL UNU de Internet fix și televiziune digitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente