(foto, video) Participă la o oră de conversație inspirațională cu tinere antreprenoare din Moldova

collage

Centrul American de Resurse invită la o sesiune de inspirație, unde vei avea șansa să întâlnești tinere antreprenoare, care vor împărtăși istoriile lor de succes și vor răspunde la toate întrebările.

Evenimentul va avea loc pe 31 martie, la ora 15:00, iar accesul se face doar în baza unui act de identitate: buletin, pașaport, carnet de student/elev etc. Participarea la „An Inspirational Conversation Club” este gratuită.

Prima tânără care va împărtăși istoria ei de succes și lecțiile învățate pe parcurs este Liza Mamaliga, de la Dulce Plai. În prezent, Liza îngrijește aproximativ 170 de stupi de albini, care produc circa 4 tone de miere și materie primă pentru lumânări din ceară, săpun natural, batonașe energizante, tinctură de propolis, fagure de miere.

Următorul speaker va fi Victoria Novac. Ea va povesti cum a început afacerea ei, EduJoc – Jucării educative, cu numai $500. Misiunea lor e să aducă în casa fiecărui copil din Moldova cel puțin o jucărie educativă, potrivită cu vârsta, talentul și preferințele sale. EduJoc oferă educație prin joc, promovează inventivitatea, creativitatea și dezvoltarea diferitor abilități în rândul copiilor.

Photo Credit: Facebook/Victoria Novac
Photo Credit: Facebook/Victoria Novac

Al treilea speaker va fi Elena din Florarie Elena Creme care are o afacere cu flori vii și compoziții, aranjamente, decorațiuni, flori de cameră, ambalaje pentru flori și cadouri. Elena va povesti despre ce a inspirat-o să deschidă propria florărie și despre urcușurile și coborâșurile de care a avut parte în calea ei spre succes.

Photo Credit: Facebook/ Florarie Elena Creme
Photo Credit: Facebook/ Florarie Elena Creme

„Noi ne-am propus luna asta să valorificăm impactul și puterea femeilor și prin acest eveniment vrem să arătăm, de fapt, cât de independente și puternice pot fi femeile, ele având deja propria afacere”, a menționat Veronica Burbulea, voluntară a proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente