Cele mai interesante 10 seriale lansate în 2017 pe care trebuie să le privești

young_pope_opening

În timp ce industria filmului continuă să favorizeze blockbustere și francize de filme populare, actorii talentați se reprofilează în televiziune. Telespectatorii sunt cei care au cele mai multe beneficii de pe urma acestei tranziții. Am selectat o listă a serialelor care ar merita atenție.

# Emerald City

Un remake al povestii clasice „Vrăjitorul din Oz“ de NBC este incontestabil mai experimental și mai sexy decât originalul. Principiile de bază ale poveștii sunt prezente, dar are o gamă diversă de personaje epice, și are loc într-o perioadă violentă a lumii magice. Directorul Tarsem Singh Dhandwar ( „Mirror Mirror”, „The Cell”) este producătorul executiv al serialului.

# Taboo

Tom Hardy, care a fost în „The Revenant“ și „Mad Max: Fury Road“ va juca rolul lui James Keziah Delaney. Mult timp considerat a fi mort, se întoarce acasă la Londra din Africa în 1814, în scopul de a moșteni imperiul de transport maritim a tatălui său. Pe măsură ce lucrează pentru a realiza acest lucru, Delaney trebuie să navigheze teritorii din ce în ce mai complexe pentru a evita propria sa pedeapsă cu moartea.

# The Young Pope

Tânărul și fermecătorul, nou ales Pius al XIII-lea, alias Lenny Belardo, este primul Papă american din istorie. Ascensiunea sa pare a fi rezultatul unei strategii mass-media, eficient implementată de Colegiul Cardinalilor. În rol principal îi avem pe  Jude Law  și Diane Keaton ca sora Maria, o călugăriță din S.U.A. care acum trăiește în Vatican.

# Riverdale

Archie Andrews începe anul școlar cu grele încercări pe umerii lui. El a decis că vrea să urmeze un viitor în muzică, dar relația sa clandestină cu profesorul de muzică s-a încheiat recent și l-a lăsat fără un mentor, iar prietenia lui cu Jughead Jones este în pericol.

# 24: Legacy

Un erou militar care se întoarce în SUA, cu o mulțime de probleme care îl urmăresc. Pentru a-și salva viața, omul cere ajutorul unității antiteroriste în timp ce oprește unul dintre atacurile teroriste la scară mare pe teritoriul american.

# Legion

Un nou produs marca Marvel Comics. David Haller a fost diagnosticat cu schizofrenie la o vârstă fragedă și a fost un pacient în diferite spitale de psihiatrie de atunci. După ce Haller se întâlnește cu un pacient psihiatric, el se confruntă cu posibilitatea că existența sa nu se rezumă doar la boli psihice.

# Big Little Lies

Bazat pe best-sellerul de Liane Moriarty, „Big Little Lies“  este o poveste întunecată de crimă dar în același timp comică din orașul de la malul mării din Monterey, California. Printre mame iubitoare, soții de succes, copii frumoși, și case uimitoare există o comunitate alimentată de zvonuri și împărțită în avuți și săraci, expunând relațiile fracturate între soți și soții, părinți și copii, prieteni și vecini.

# Star Trek: Discovery

Primul serial Star Trek de când Star Trek: Enterprise s-a încheiat în 2005. Evenimentele au loc aproximativ cu un deceniu înainte de evenimentele din seria originală Star Trek, separat de cronologia filmelor de lung metraj concurente, Discovery explorează un eveniment menționat anterior din istoria star Trek în timp ce urmărea echipajul de pe USS Discovery. Premiera va avea loc în mai.

# Feud

De la „American Horror Story“ și „American Crime Story“ a producătorului Ryan Murphy, seria antologică FX „Feud“ explorează cele mai epice conflicte din istorie. Actrițele Jessica Lange și Susan Sarandon sunt în rol de dive de la Hollywood, Joan Crawford și Bette Davis. Modul în care concurează pentru a se filma în filmul cult, „What Ever Happened to Baby Jane ?.“

# Trial & Error

Josh, un avocat cu ochi strălucitori din New York, se îndreaptă spre un oraș mic din sud pentru a apăra un profesor de poezie excentric, acuzat de uciderea soției sale. Optimismul lui Josh nu încetează niciodată, în ciuda echipei sale juridice necalificate și a unui birou improvizat în spatele unui magazin de taxidermie. Câștigarea primul caz mare nu va fi ușor, mai ales atunci când clientul său continuă să spună,  și să facă lucruri care îl fac să arate vinovat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente