Ce faci vineri? Recomandări de evenimente la care să mergi în ultima zi din luna martie

week

Ce faci vineri ? Soarele de primăvară ne aduce tot mai multe evenimente diverse și interesante la care putem să mergem și să ne petrecem timpul frumos în compania oamenilor dragi. Iar dacă e vineri și e ultima zi a lunii martie, atunci e sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului. Mai jos echipa #diez vă propune o listă de evenimente pentru fiecare dintre voi.

1#. Live.LEAD.Love

Life Improvement Academy invită toate femeile la prima ediție a evenimentului Live.Lead.Love, care va avea loc în data de 31 martie, ora 17:00, la Radisson Blu Leogrand Hotel. Seminarul va reuni femei puternice din diferite domenii. Scopul este de a promova echilibrul pe plan profesional, relațional și fizic. Mai multe despre eveniment găsiți aici.

Allspeaker

2#. Cum număr banii în EXCEL

CEED Moldova te așteaptă la Orange Monin Wi-Fi Cafe (str. Ștefan cel Mare 130), unde vei intâlni persoane de afaceri, care doresc să afle mai multe detalii despre aplicabilitatea programului MS Excel. De asemenea, vei afla cum poți sistematiza și administra atât bugetul afacerii, cât și a bugetului familiar și multe alte lucruri utile! Pentru agendă și detalii vezi aici.

excell 1

3#.  Teatrul Eugen Ionesco, la spectacolul „Chirița în provincie” 

Teatrul Național Eugene Ionesco vă invită la spectacolul ,,Chiriţa în provincie”, la ora 18:30, în regia lui Petru Vutcărău. După sfârșitul spectacolului veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.

chirita

4#. Umbrela Xchange – sharing experience

Sharing is caring 🙂 Veți avea parte de o seară informală de discuții despre ultimele trend-uri în design și animație. Fie că ești începător sau ai ani buni de experiență în spate, veți avea posibilitatea să faceți cunoștință cu alți oameni din domeniu + să trageți un ochi la câteva din chestiile faine care se întâmplă în lumea motion design-ului. Evenimentul va avea lor începând cu ora 18:30. Aici poți găsi mai multe detalii.

USAID

 

5#. Sax 4 love

Dacă sufletul respiră muzică, atunci sunteți invitați la Cafe Martelli pentru a asculta muzică LIVE. În această vineri, începând cu ora 19:00, invitatul serii va fi un saxofonist. Detalii vezi aici. 

Live Sax

6#. Deschidere AutoCinema 2017

Vă așteptăm la inaugurarea noului sezon „AutoCinema”, începând cu 20:00, în parcarea centrală a CC „Megapolis Mall”. Toți prezenți la deschidere automat vor participa la tombolă, în acest mod vor fi selectați câștigători care vor beneficia de premii și cadaouri promoționale.

Autocinema

7#. Danaga – Live concert performance

Danaga (Daniel Aga) este un muzician din Cluj, România cunoscut publicului pentru producțiile de pe prima compilație „Culese din Cartier” editată de Subcarpați precum și albumului de debut „Am n-aripi”, o colecție de 17 povestiri despre alienarea omului contemporan, hipster și prea urban.
Muzica sa este o îmbinare de mai multe genuri, de la electronică la jazz, hip hop sau house, cu influențe din folclorul românesc și cel internațional, iar seturile sale includ atât elemente electronice (sintetizatoare, efecte), cât și acustice (fluiere, chitara) sau live sampling. Detalii despre concert.

dance

8#. Dance with SomeBody!

Mâine la ora 22:00 ești așteptat la „Dance with SomeBody”,  tusa în care dansez așa cum te rupe! Evenimentul va fi găzduit de Dj Bishop la Kira’s.

dancekiras

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente