(video) Mașini de lux, trase pe dreapta. Motivul pentru care patru șoferi au rămas fără bolizi

masini
Foto: Deschide.md

Mai mulți polițiști din Germania au venit la Chișinău pentru a identifica mașini furate. Astfel, astăzi mai multe mașini de lux au fost trase pe dreapta și li s-au solicitat actele de verificate pentru a vedea dacă nu au fost cumva furate, scrie Protv.md.

Îndrumați de colegii din Germania, polițiștii moldoveni au verificat atent mașinile scumpe, printre care Mercedesuri, BMW-uri, Porsche-uri și Jaguar-uri. Oamenii legii nu au verificat doar actele. Au întrebat șoferii de unde au luat bani pentru asemenea mașini, iar explicațiile au fost dintre cele mai diverse.

Operațiunea a fost organizată de INP, poliția de frontieră și serviciul vamal. „Aceasta operațiune a fost organizată din cauza că polițiștii de frontieră în ultima perioadă au depistat mai mulți șoferi care au încercat să intre în țară fie să iasă cu mașini luxoase și cu acte false”, a declarat Diana Sochircă, purtător de cuvânt al inspectoratului de investigație.

Totalurile operațiunii vor fi făcute vineri. Astăzi până la prânz, polițiștii au găsit în Chișinău trei mașini furate. Acestea vor fi duse la parcarea INP până când se va face lumina în fiecare caz.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente