14 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 30 martie

DSC_3155
Foto: Dinu Bubulici

Luna martie se apropie de sfârșit, dar partea bună e că se apropie vara. Cât mai aveți mărțișor în piept, echipa #diez vă recomandă următoarea listă de evenimente pentru ziua de joi, 30 martie.

#1. Moldova ICT Summit 2017

Moldova ICT Summit este evenimentul de top în industria tehnologiilor informaționale, menit să adune reprezentanții Guvernului, ai mediului academic, de afaceri, profesioniști și toți actorii interesați pentru a pune în discuție subiectele, provocările și tendințele de importanță maximă pentru industria IT la nivel global și local. Concomitent, evenimentul își propune să proiecteze itinerarul dezvoltării competitivității sectorului TIC din Moldova și integrării eficiente a tehnologiilor pentru creșterea economică a țării.

Ediția din acest an este construită pornind de la 3 domenii de interes major: ICT4Development, ICT4Startups, ICT4Education.

Alege sesiunea potrivită. Află idei noi. Învață de la experții din industrie și vino să descoperi ultimele tehnologii, trenduri globale și metodologii inovatoare. Moldova ICT Summit va avea loc pe 30 martie, în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC „Tekwill” între ora 09:00 și 20:00. Mai multe detalii în eveniment. 

#2. Rockstart Answers Chisinau #3

Dacă vrei să cunoști mai multe startupuri din Chișinău, vino la ora 16:00, la Tekwill. Detalii pe Facebook. 

#3. Cum imaginea țării ne afectează vânzările pe piața externă?!

JCI Chișinău te invită la primul eveniment din acest an al proiectului Business Practicum, cu tematica „Cum imaginea țării ne afectează vânzările pe piața externă?!”. La ora 18:00, la Dreamups, detalii în eveniment. 

#4. Smokehouse Live Session ft. Gruba Lemnarii

Un concert cu muzică live la Smokehouse începând cu ora 20:00, detalii pe Facebook. 

#5. La un ceai cu Mariana Meg Țurcan

Mariana Țurcan, actualmente director executiv al Asociației pentru Dezvoltare Creativă și coordonator al campaniei sociale „eu aleg Moldova”, este o cetăţeancă activă fără graniţe – mereu pozitivă, mereu în mişcare, mereu caută să facă o schimbare! Sociabilă şi creativă, deschisă către noi orizonturi, culturi, experienţe; mândră de familia şi prietenii pe care îi are, crede şi trăieşte diversitatea! Încearcă să facă de toate în viaţă: a vizitat circa 50 ţări, a urcat în munţi până la aprx 3400 m, s-a scăldat în 3 oceane ale lumii, se mîndreşte că cunoaşte o mulţime de oameni interesanţi, nu stă locului și se crede ne-normală!
În calitate de consultant/expert şi trainer la nivel naţional şi internaţional, Mariana a fost parte a mai multor organizaţii şi proiecte internaţionale. S-a specializat în mai multe domenii: Activităţii şi politici de tineret, Drepturile Omului, Educaţie interculturală, Managementul organizaţional, Leadership, Managementul resurselor umane şi a voluntariatului, Dezvoltarea personală.

Clubul Voluntarilor al Centrului Republican pentru Copii și Tineret „Artico” Te invită joi, 30 martie 2017, ora 16:00, la un ceai cu Mariana Meg Țurcan, ale cărei moto-uri preferate sunt: „Tu eşti diferit ca şi mine, şi nu faţă de mine”; „Good Girls Go to Heaven, Bad Girls Go Everywhere!”. Detalii în eveniment.

#6. STEAM Club: Sew Electric

La ora 15:00, la Centrul American de Resurse, detalii pe Facebook. 

#7. TVC USM 2017 „Femeia în condiții extreme”

TVC USM 2017, este un eveniment marca ASUSM care are drept scop identificarea celor mai ingenioși, ageri și tari umoriști ai Universității, la ora 17:00, la Casa de Cultură USM. „FEMEIA în condiții extreme” este genericul celor 4 probe: salutul, improvizarea, filmoteca și tema de acasă, în urma cărora va fi desemnată echipa învingătoare. Detalii în eveniment. 

#8. 3 texte / 1 scenariu

Atelierul de Scriere Dramatică susținut de Centrul Cultural German AKZENTE Chișinău, prezintă o seară de lecturi: 3 texte / 1 scenariu. 30 Martie, ora 17.00, Platforma: Galeria BUNKER, în incinta AMTAP, Blocul III, FAP
str. 31 August 1989, nr.137. Detalii pe Facebook. 

#9. Seară poetică Robert Șerban

Seară poetică Robert Șerban (Timișoara) și invitații săi: Moni Stănilă, Grigore Chiper, Emilian Galaicu-Păun, Gheorghe Erizanu și Alexandru Vakulovski. La ora 18:00, la Librăria din Centru. Detalii în eveniment.

#10. Balul AQUARELLE 2017

Pe 30 martie, orele 18:30, la Palatul Național „Nicolae Sulac” pentru tine vor evolua: Mevv, Brio Sonores, SunStroke Projeсt, Akord, Adrian Ursu, Ionel Istrati, ALEX MAN, Massimo Balestrieri, Alex Calancea Band, Vitalie Dani! Detalii pe Facebook. 

#11. La un ceai de TEI cu Ion Sapdaru

În cadrul seratei La un ceai de TEI, după vizionarea filmului toți doritorii vor avea ocazia să participe la o discuție cu actorul, regizorul și scenaristul de film, Maestrul Ion Sapdaru și să servească ceai de TEI gratis. La 18:30, la Teatrul Eugene Ionesco, detalii în eveniment.

#12. Concert Gândul Mâței la Draft Arena

Bere Chișinău te invită să accepți provocarea cu gust britanic împreună cu Gândul Mâței. Evenimentul va avea loc joi, 30 martie începând cu orele 19:00, la Draft Arena, pe bd. Dacia 35. Detalii pe Facebook. 

#13. Celebration 2017 – Totul pentru nuntă!

Celebration – expoziţia care al 10-lea an la rînd pune la dispoziţie cele mai bune soluţii pentru orice sărbătoare.
În perioada 30 martie – 2 aprilie la Moldexpo în pavilionul central, te aşteptă peste 100 de prestatori de servicii și produse cu premii, reduceri, oferte și emoții. Detalii în eveniment.

#14. GHOST IN THE SHELL 3D la Cinema Patria

Ghost in the Shell o are în centru pe Kusanagi, membră al unei echipe de securitate specializate în infracțiunile ce țin de inteligența artificială. Misiunea ei este aceea de a vâna un misterios hacker. Detalii pe pagina oficială. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente