Realizează un film cu tema „Mândru că sunt din Moldova” și mergi gratuit la o tabără de vară

elev

Asociația META a lansat camapnaia națională „Mândru că sunt din Moldova”, prin care și-a propus să motiveze tinerii să-și prezinte cele mai frumoase locuri din țară.

Astfel, elevii din toate instituțiile de învățămînt din Moldova sunt invitați să participe la o campanie unică care are scopul de a ajuta atât pe noi, cât și pe oaspeții de peste hotare să vadă toate locurile și lucrurile frumoase pe care le avem în Moldova.

Doritorii de a participa sunt invitați să creeze un video de 3-4 minute în care ar arăta toate locrurile frumoase din regiunea lor și în care ar enumera motivele de ce sânt mândri că sunt din Moldova.

Filmulețele pot fi create în oricare dintre limbile de circulație națională (română, rusă, găgăuză, ucraineană) cu subtitre în limba Română sau Engleză.

Filmulețele vor fi evaluate de un grup de profesori și voluntari care vor aprecia aceste video-uri după următoarele criterii:

# Originalitate;

# Ingeniozitate;

# Creativitate;

# Lucru de echipa;

Grupul de elevi care va crea cel mai original, ingenios, și creativ spot video va avea posibilitatea de a participa la o tabară de vară, organizată de META, gratuit.

Data limită de prezentare lucrării video este de 27 Iunie 2017.

Lucrările pot fi transmise pe adresa electronică [email protected] sau [email protected] în format MP4 comprimat în fișier zip sau puteți trimite link-ul lucrării încărcate pe youtube pe aceleași adrese. Pentru informații suplimentare puteți contacta organizatorii la adresele de mai sus sau la numărul de telefon +373 60 23 33 05.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente