Devino parte a unei echipe active și motivate de a schimba sistemul educațional din Moldova

14666106_1283279215056056_7441212949067451016_n
Foto: Facebook: Alianța Studenților din Moldova

Dacă ești un student activ, dorești schimbări în sistemul educațional, ai multe idei și timp liber, atunci nu rata șansa de a deveni membru Alianței Studenților din Moldova.

Alianța Studenților din Moldova este o organizație neguvernamentală studențească, apolitică ce cuprinde 10 organizații studențești de nivel local și național. ASM este organizația care întrunește interesele studenților din Moldova și servește drept platformă națională unică a sectorului asociativ studențesc asigurând promovarea și respectarea drepturilor studenților din Republica Moldova.

Scopul ASM este de a reprezenta și promova interesele de ordin educațional, social, economic și cultural ale studenților atât la nivel național,  cât și internațional către toate structurile relevante. Prin prioritățile sale ASM urmărește dezvoltarea sistemului educațional și stimularea îmbunătățirii calității acestuia, dezvoltarea autonomiei și autodeterminării universitare, consolidarea capacităților structurilor asociative studențești, participarea la elaborarea și îmbunătățirea programei de învățământ și a legislației învățământului superior din Republica Moldova, promovarea și respectarea drepturilor studenților și susținerea inițiativelor acestora, prin reprezentanți competenți, acționarea în apărarea libertăților democratice și a drepturilor omului.

ASM recrutează voluntari în următoarele departamente:
#1. Direcția dezvoltare instituțională
#2. Direcția Educație
#3. Direcția Proiecte și Programe
#4. Direcția Financiară
#5. Direcția Comunicare
#6. Direcția relatii Internaționale

Formularul de aplicare poate fi completat AICI.

ASM lucrează pentru a informa, consolida și implica reprezentanțele locale ale studenților pe domeniul învățământului superior atât la nivel național cât și universitar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente