Vrei să începi o carieră în event management? Participă la un workshop de planificarea și organizare a evenimentelor

Event-Management3
Foto: eventindustrynews.com

Faci parte dintr-un ONG și te ocupi de organizarea evenimentelor? Vrei să afli care sunt pașii în realizarea unui eveniment, de la crearea unui concept până la follow-up? Vrei să afli mai multe despre ingredientele necesare pentru ca organizația ta să realizeze evenimente de succes? Dacă răspunsurile sunt afirmative ești așteptat la un workshop pe data de 4 aprilie între orele 14:00 – 16:00 la Academia de Studii Economice a Moldovei, blocul F, etajul 2, sala 201.

Workshop-ul de planificarea a evenimentelor este susţinut de Nistor Lazar, specialist coordonator la Centrul de Ghidare în Carieră al ASEM, profesor la Colegiul Național de Comerț al ASEM, organizator de evenimente, blogger dar și un activist civic cunoscut pentru acțiunile sale. Acesta vă va oferi toate resursele, ideile şi tehnicile necesare pentru desfășurarea unui eveniment de succes.

Evenimentul se adresează celor care doresc să își înceapă o carieră în event management, celor care să își dezvolte propria afacere în domeniu sau care au nevoie să organizeze evenimente pentru compania şi/sau ONG-ul în care activează.

Workshop-ul prezintă toate etapele desfășurării unui eveniment fizic iar informațiile teoretice vor fi susținute prin aplicații practice şi studii de caz. Participanții vor avea posibilitatea să creeze propriul concept de eveniment prin exerciții de grup.

La finalul workshop-ul, participanții vor şti:
#1. Să îşi creeze propria echipă de implementare a evenimentului şi să stabilească elementele de logistică;
#2. Să gestioneze întreaga activitate de event planning: coordonarea invitaţilor şi a speakerilor, relația cu presa, respectarea programului;
#3. Să întocmească contracte cu furnizorii şi să creeze un buget al evenimentului;
#4. Să utilizeze tehnici de promovare pentru mediatizarea evenimentului;.
#5. Să realizeze un plan de sponsorizare şi parteneriate media;
#6. Să evalueze corect rezultatele obținute în urma desfășurării evenimentului.

Tinerii interesaţi de eveniment se pot înregistra completând formularul de participare. Participarea este GRATUITĂ.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente