Avantajele participării în cadrul Concursului Mărcilor Notorium 2017

notorium_960x480

În Moldova se desfășoară a doua ediție a Concursului Național a celor mai recunoscute mărci comerciale – Notorium Awards. Concursul este organizat de Compania de proprietate intelectuală Intelstart LTD, în perioada 6 martie – 28 aprilie, sub deviza: Fiecare merită să fie recunoscut.

Cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova, vor fi recunoscute de public prin vot on-line pe pagina oficială www.notorium.md și prin sms-voting. Este posibil de votat on-line zilnic o singură marcă în fiecare subcategorie. Este posibil de votat marca favorită și prin sms la nr. 4421 cu ID-ul participantului. Preț sms 10 lei cu TVA, 1 sms = 1 vot, participă Abonații Moldcell și Orange. De pe un număr de telefon este posibil de votat 3 mărci favorite zilnic.

Participarea în concurs este gratuită, astfel fiecare agent economic care reprezintă o marcă comercială străină sau una națională, are posibilitatea de a depune o cerere în concurs pe pagina www.notorium.md. La concurs se vor confrunta peste 3500 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova.

Concursul va finaliza cu Gala de premiere a nominațiilor NOTORIUM 2017, unde se vor înmâna medaliile NOTORIUM pentru nominații locurilor 2, 3 și 4, la peste o sută de categorii de produse și servicii și decerna Trofeului NOTORIUM pentru mărcile câștigătoare clasate pe locul 1.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente