Reușitele lui Igor Dodon la trei luni de la preluarea mandatului de Președinte

dodon

Igor Dodon, actualul președinte a R. Moldova a fost investit în funcție pe 23 decembrie 2016, iar astăzi se împlinesc trei luni de activitate în această funcție. Cu acesată ocazie Dodon a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a notat realizările sale și a menționat că cetățenii și-au recăpătat încrederea în instituția prezidențială.

Dodon despre primele trei luni de activitate: „Cetățenii și-au recăpătat încrederea în instituția prezidențială”. „În această scurtă perioadă am reușit mai multe lucruri, însă principalul – cetățenii Republicii Moldova au recăpătat încrederea în instituția prezidențială, pierdută după 2009”, scrie Dodon.

Totodată, acesta a menționat că a venit cu mai multe inițiative legislative, care după părerea lui trebuiau adoptate de urgență. „Inițiative așteptate de marea majoritate a populației, inclusiv anularea legii miliardului și modificarea Constituției pentru a declanșa alegeri anticipate. Aceste inițiative au fost blocate sau ignorate de majoritatea parlamentară, controlată de Partidul Democrat”, specifică acesta.

În concluzie Dodon spune că în aceste condiții, a rămas o singură soluție – să se adreseze direct după suport poporului Republicii Moldova, lucru pe care îl va face în curând.

Președintele a mai menționat că cu detalii suplimentare va veni săptămâna viitoare în cadrul conferinței de presă de totalizare a primelor 100 de zile de activitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente