Veste bună pentru fanii The Big Bang Theory! Sitcomul american a fost prelungit cu încă două sezoane

431311
Foto: Wallpaper Abyss - Alpha Coders

După luni de negocieri, sitcom-ul „The Big Bang Theory” a fost prelungit cu două sezoane de 48 de episoade la CBS. Astfel, sitcom-ul cel mai de succes din SUA, în prezent în al zecelea sezon de difuzare, va mai fi produs cel puțin încă două sezoane, anunță Agerpres.

Luna trecută s-a difuzat informația că o prelungire a acordului între CBS și producătorul Warner Bros. depinde de actorii din distribuție Mayim Bialik (Amy) și Melissa Rauch (Bernadette), care solicită aceleași salarii ca starurile mai bine plătite ale show-ului.

În timp ce Jim Parsons (Sheldon), Kaley Cuoco (Penny), Johnny Galecki (Leonard), Simon Helberg (Howard) și Kunal Nayyar (Raj) câștigă aproape un milion de dolari pe episod, Bialik și Rauch primesc „doar” 200.000 de dolari pe episod. Potrivit Variety, Parsons, Cuoco, Galecki, Helberg și Nayyar s-au oferit să renunțe la plata pe episod cu circa 100.000 de dolari pentru a disponibiliza banii necesari pentru a le asigura o mărime lui Mayim Bialik și Melissa Rauch.

Potrivit Deadline, Bialik și Rauch nu au încă noi acorduri finalizate, dar este posibil ca acestea să fie încheiate în curând. Fiecare ar urma să câștige în jur de 500.000 de dolari pe episod, față de 900.000 de dolari colegii lor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente