Tinerii pot învăța să scrie corect un CV cu Cariera Mea și Hellocareer

CV-review-image
Foto: ymcdn.com

Curriculum Vitae, numit abreviat CV, este un document care prezintă competențele și calificările unei persoane, într-un mod eficient și clar.

De multe ori la școală ai scris un CV, dar niciodată nu ai consultat un expert pentru a vedea care sunt criteriile de bază ce îți vor aduce efectul scontat și care sunt greșelile comune ce te împiedică să îți urmezi visul!?

Cariera Mea în parteneriat cu HelloCareer îți oferă șansa să afli secretele unui CV de succes și te invită la o sesiune de 1 oră, bazată pe scrierea corectă a unui CV. Aici vei afla cum se redactează, conform normelor și regulilor și cât de important este acest lucru, care sunt greșelile cel mai des întâlnite în scrierea unui CV și cum poți să faci ca să devină unul original și de succes.

De asemenea, vei afla care sunt criteriile de alegere a fotografiei pentru CV? Acestea și multe alte lucruri utile vei afla pe 24.03.2017, la ora 16:00.

Pentru a participa la training, doar completează formularul de înscriere pe îl găsești aici.

Pagina de Facebook a evenimentului o găsești aici.

Cariera Mea proiect inițiat de MiLab și UNDP, coordonat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret Artico, creat cu scopul orientării și ghidării profesionale a tinerilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente