Ești pasionat de artă și lucruri confecționate hand made? Participă la „Spring Art”

UYR9S9MIDW
Foto: stocksnap.io

Ești un tânăr pasionat de lucruri confecționate hand made, iubitor de artă și frumos? Atunci, la data de 25 martie, trebuie neapărat să treci pe la evenimentul „Spring Art”. Este vorba de un eveniment inedit marca Voluntari CNTM, în cadrul căruia vei avea posibilitatea să procuri lucruri confecționate de tineri extrem de talentați, în acompanierea unui concert de muzică live.

Evenimentul presupune o expoziție-târg cu diverse lucruri confecționate de mână de către tinerii cu abilități vaste și posibilități de realizare scăzute. Astfel, evenimentul dat își propune comercializarea produselor din diferite sfere de activitate și promovarea, totodată, a talentelor nedescoperite încă. Atmosfera acestui eveniment se preconizează a fi creată de către vocile tinerilor pasionați de muzică.

„Spring Art” reprezintă o modalitate de afirmare și promovare a tinerilor care au intenția de a-și transforma pasiunea de a confecționa anumite lucruri în afacere. Aceștia au oportunitatea atât de a beneficia de un venit financiar în urma vânzărilor, cât și de a se face cunoscuți în sfera persoanelor interesate de activitatea lor.

17361736_997672620333472_788931129574537495_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente