Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” anunță selectarea a 3 participanți pentru cursul de formare „Employ Your Ability 2”, care va avea loc în Armenia.

Proiectul este organizat de către „Youth Initiative Centre” NGO din Gyumri, Armenia. În cadrul acestuia vor participa 24 de lucrători de tineret din 8 țări UE și țări partenere UE. Scopul trainingului este de a instrui lucrătorii de tineret și de a facilita procesul de integrare a șomerilor pe piața muncii prin cercetarea diverselor instrumente, oferindu-le tinerilor oportunități de informare și de învățare relevante. Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” este partener oficial al acestui proiect.

Profilul participantului:

#1. Abilitatea de a comunica în limba engleza;
#2. Lucrător de tineret; experiență în lucrul cu tinerii; interes și motivare asupra temei;
#3. Pregătit de a fi angajat în procesul de învățare non-formală și să demonstreze cunoștințele acumulate pe durata trainingul-ui;
#4. Capacitate de implicare după cursul de formare în realizarea activităților de diseminare.

Data desfășurării: 10–17 iunie, 2017

Locația desfășurării: Torosgyugh, Armenia;

Număr de participanți: 3 lucrători de tineret, vârstă: 18+.

Termen limită înscrieri: 2 aprilie, 2017

Țări participante: Armenia, Italia, Georgia, Norvegia, Ucraina, Moldova, Rusia și Spania.
Costuri:

Transportul, cazarea și masa sunt integral acoperite de către Comisia Europeană. Condițiile de participare prevăd achitarea în avans de către dvs. a transportului dus-întors, cu rambursarea ulterioară a respectivelor cheltuieli în limita a 275 de euro. Există taxă de participare din partea organizației gazdă, în sumă de: 25 euro.

Pentru a vă înscrie, completați formularul AICI. Pentru detalii puteți contacta [email protected] sau 069214358-Cătălina