(video) S-a lansat Academia Rockit – emisiunea online care îi învață pe tineri bazele marketingului

marketing1

Academia Rockit este un proiect destinat tinerilor și adolescenților care vor să cunoască cum să creeze și să promoveze proiecte cu ajutorul instrumentelor online.

În primul episod al Academiei Rockit, prezentatorul cursului, Ion Mocan face o introducere în marketing, vorbește despre atenție și despre principiul „Vaca Mov”.

Următoarele episoade vor fi despre rețele de socializare și despre motoare de căutare.

Proiectul este o inițiativă non-profit. Dacă doriți să susțineți acest proiect, puteți să faceți o donație pe platforma Guvern24.md

Despre Academia Rockit

marketing2

Academia Rockit este un curs de marketing online pentru adolescenți în limba română. Cursul va avea 20 de episoade și va fi postat pe Youtube. În fiecare săptămână va fi postat minim un video, timp de 5 luni. Vor fi invitați experți ce activează în domeniul marketingului online.

Mulți din acești tineri înțeleg că ceea ce învață la școală nu este sub nicio formă suficient ca să-și construiască o carieră. Multe domenii se schimbă pe zi ce trece. Odată cu ele, se schimbă și regulile de joc. Instituțiile de învățământ nu reușesc să țină pasul. Astfel, mulți tineri cred că în Moldova nu există viitor fiindcă nu au posibilități de angajare și se gândesc după școală să plece peste hotare, la fel cum au făcut și părinții sau rudele lor.

Acest curs de online marketing își propune să atingă câteva scopuri:

1. să ajutăm tinerii să capete abilități în marketing online, ca ei să fie capabili:

1.1. să creeze proiecte interesante în diferite domenii (afaceri, non-profit, artă, divertisment) și să poate promova aceste proiecte cu ajutorul instrumentelor online;

1.2. să le demonstrăm că în Moldova există oportunități de angajare în domeniul digital și că specialiștii creativi în acest domeniu sunt căutați și sunt bine plătiți;

1.3. să ajutăm tinerii cu angajarea, prin oferirea diplomelor și recomandări de internship la companii din Chișinău.

Dar, cel mai important e că Academia Rockit vrea să creeze o comunitate de tineri pasionați de domenii creative, dornici de a studia, de a explora domenii noi și să îi ajutăm să crească profesional. Organizatorii nu vor ca adolescenții doar să privească video-urile, aceștia vor să interacționeze cu ei, să organizăm evenimente, concursuri și să-i premiem pe cei care depun efort. Acest proiect este pe termen lung. Video-urile vor fi postate minim unul pe săptămână, dar planurile se extind pe următorii 2-3 ani, pentru a crea această comunitate și de a crește tinerii specialiști.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente