(video) The Motans își încântă din nou fanii. Tânărul a lansat videoclipul oficial al piesei „Tu”

collage

The Motans a lansat astăzi clipul piesei „Tu”, la scurt timp după ce interpretul și-a bucurat fanii cu noua piesă „Fifty Fifty”. Acesta este al treilea videoclip al tânărului după debutul cu „Versus” și „Weekend” cu Delia.

„Tu”, prima piesă marca The Motans a fost lansată în primăvara anului 2016. Am avut mari emoții urmărind primele reacții și citind primele comentarii. Atunci era o înregistrare făcută în subsolul casei de cultură a orășelului Anenii Noi, acum e un videoclip. Pe parcursul acestui an, am aflat cat de mult poate schimba o melodie viața unui om, atât a mea, cât și acelor care au îndrăgit-o”, a declarat The Motans.

“Tu” are deja peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube, a fost compusa de Denis Roabes, muzica Marcel Botezan, Sebastian Barac (Marco&Seba), productie Alex Cotoi.

Videoclipul pentru “Tu” a fost regizat de Ionut Trandafir, iar filmarile au avut loc in Bucuresti, la floraria Iris, dar si in Cheile Dobrogei. Eroina videoclipului este modelul Irina Albu.

Denis Roabeș, aka The Motans a fost specialist în marketing și vânzări timp de doi ani, pentru ca la un moment dat să-și dorească să facă muzică, pasiune pe care o are de la 17 ani. Tânărul a reușit să cucerească publicul din România, iar recenta sa colaborare cu Delia i-a adus aproape 6 milioane de vizualizări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente