Provoacă-ți creativitatea! Graphic Design Academy revine cu o nouă ediție

cover

Domeniul de Graphic Design devine tot mai întrebat pe piața din R. Moldova. Să înveți din tutoriale este greu, iar pentru un curs bun trebuie să scoți bani grei din buzunar. Dacă vrei să obții noi abilități profesionale din domeniul de design, Academia LeaderSHE are o veste bună pentru tine.

Graphic Design Academy revine în forță cu o nouă ediție în perioada aprilie – iunie 2017. Astfel, timp de 8 săptămâni vei reuși să înveți de la zero Adobe Illustrator și Photoshop, iar la final vei crea propriile ilustrații, logotipuri, postere sau flyere. Mai mult, în fața ta se va deschide ușile mai multor domenii profesionale pe care merită să le explorezi: Fotografie, Design, Social Media.

Noutatea pe care o aduce a doua ediție este Basic Tipography, în care vei învăța să creezi propriile fonturi handmade și efectul de watercolor. Lecțiile cursului sunt structurate din două părți: studierea bazei de graphic design (coloristica, fonturile, echilibrul vizual) și studiu de caz, în care participantele vor trebui să găsească soluții vizuale pentru diverse probleme.

Ca să participi la acest curs, trebuie să întrunești câteva cerințe:

#  Să ai vârsta cuprinsă între 16 – 21 de ani;

# Să fii interesată de Design;

# Să ai un laptop cu sistem de operare Windows.

Accentul se va pune pe calitate, cu abordare individuală, de aceea va fi selectat un număr restrâns de participante. Cursul se va desfășura în orașul Chișinău, iar dacă ai anumite neclarități, ne găsești ușor pe pagina de facebook.

Taxa acestui curs este de 500 de lei, iar formularul de înscriere îl găsești pe acest link. Data limită de înscriere este 30 martie.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente