(foto) Spectacolele săptămânii curente ce vor fi jucate pe scena Teatrului Național „Eugene Ionesco”

casatoria-128-1
Foto: Teatrul Eugene Ionesco

Teatrul Național Eugene Ionesco anunţă pentru data de 22 martie, comedia ,,Căsătoria’’, pentru data de 23 martie, mono-spectacolul ,,Ultima noapte la Madrid’’, pentru data de 25 martie, comedia romantică ,,Iubirea la proști’’, iar pentru 26 martie, Tombolă Lunară a Teatrului din cadru spectacolului „Chirița în provincie’’. Toate spectacolele se joacă la ora 18:30.

„Ultima noapte la Madrid” e un monospectacol cu Ala Menşicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie.

 

 

Spectacolul „Căsătoria’’ de N. Gogol în regia lui S. Sambriș este întâmplare incredibilă în două acte. O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea – iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile

 

 

„Iubirea la proști” este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România) cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

 

 

Teatrul Național Eugene Ionesco vă invită la spectacolul ,,Chiriţa în provincie”, în regia lui Petru Vutcărău.  După sfârșitul spectacolului veți avea ocazia să participați la o tombolă cu premii de excepție iar după ea veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.

 

 

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente