(foto) Hai la teatru! Repertoriul săptămânii curente la Teatrul Geneza Art

dorian1

Teatrul Geneza Art anunță pentru data de 22 martie, spectacolul „Dorian Gray”, pentru data de 24 martie și 26 martie comedia/ dramă „Iată femeia pe care o iubesc”. Toate spectacolele se joacă la ora 18:30, un bilet pe spectacol te costă 100 de lei.

„Dorian Gray” este un spectacol realizat și inspirat după romanul autorului Oscar Wilde, „Portretul lui Dorian Gray”. E o reflecție asupra aspectului interior și exterior al omului, motivându-ne să încercăm să găsim un echilibru între acestea două, ținând cont că FIECARE OM ESTE PURTĂTORUL DESTINULUI SĂU. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate aici.

 

 

„Iată femeia pe care o iubesc”, spectacol realizat în baza operei lui Camil Petrescu, cu aceeași denumire. Piesa invită spectatorii să râdă, să plângă și să înnebunească alături de actorii teatrului.

Tentativele de suicid ale arhitectului Mihai Stănculescu, refuzat de femeia pe care o iubea, Bella, îl aduce pe acesta la un sanatoriu de boli nervoase. Medicii sanatoriului condus de doctorul Omu propun o soluţie mai puţin obişnuită, aceea de a i-o prezenta pacientului pe Ana, sora geamănă a femeii pentru care era gata să-şi ia viaţa, ca fiind chiar „originalul”. Viaţa lor se complică atunci când Ana se îndrăgosteşte de tânărul arhitect. Pe cine va alege Mihai? Pe Bella, cântăreaţa de cabaret, o fire rece, într-o continuă fugă între reprezentaţiile artistice, sau pe Ana, asistenta medicală echilibrată şi blândă?

Pentru spectacolul din 24 sau 26 martie bilete poți achiziționa aici.

 

 

***

Teatrul Studio „Geneza Art” este un teatru independent care îşi porneşte activitatea în ianuarie 2010, cu o echipă de actori tineri, inspirată de tot ceea ce semnifică artă şi frumos. Teatrul valorifică esenţa teatrală clasică,îmbinînd cu formele noi de teatru.

Toate spectacolele sunt pentru a lăsa o amprentă pozitivă în sufletul spectatorului, deoarece teatrul în sine are menirea de a purifica, de a înnălţa, de a sensibiliza şi de a produce emoţii şi trăiri.

Telefon: (373) 691 32 746
E-mail: [email protected]
Adresa: Chişinău, str. A. Mateevici, 109/1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente