(video) Și din nou un cuplu din Moldova a uimit juriul de la „Românii au Talent” cu acrobații de circ dificile

Untitled

Un nou dans pe role a impresionat juriul și publicul de la „Românii au Talent”. De această dată pe scenă au urcat doi concurenți care se potrivesc atât în dans cât și în viața reală.

Este vorba de Elena și Radu Mititelu care au realizat mișcări incredibile, piruete, sărituri și au dat dovadă de mult echilibru. „Iată cum din mititelu puteți să faceți și un moment măricelu. Sunteți și cascadori și artiști și așa mai departe”, a menționat Florin Călinescu.

Andra și Andi Moisescu s-au ridicat în picioare la finalul momentului lor. Mișcările pe role prezentate cei doi concurenti de-abia pot fi descrise în cuvinte.

„Eu sunt subiectiv la acest moment pentru că am făcut șapte ani patinaj la viteză și am fost întotdeauna fascinat de patinatorii de artistic. Recunosc sincer, mai mult de ele. Lăsând la o parte faptul că ați fost minunați, doamnă, vă garantez că domnul vă iubește cu adevărat”,  a comentat Andi Moisescu.

Andra a fost și ea încântată de numărul artistic și a susținut că își dorește să vadă la „Românii au Talent” astfel de momente care îi dau emoții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente