Nu rata oportunitatea minunată de a te înregistra la DnB Trade Investment Game 2017 organizat de Fondul de Investiții din Stockholm School of Economics în Riga și a câștiga 1.800 de euro, dar și alte premii de valoare.

Anul acesta, competiția anuală DnB Trade Investment Game își sărbătorește cea de-a 20-a aniversare. Pe parcursul anilor, competiția a strâns mii de participanți din diferite colțuri ale lumii și în acest an vine cu aceeași oportunitate: un fond de premii oferit celor care se plasează în top 3 de 1.800 EUR și alte premii de valoare pentru ceilalți câștigători. Oricine poate să se înscrie la competiție, indiferent de vârstă. Pentru a participa, poți să te înregistrezi gratuit AICI.

Scopul competiției este de a permite participanților să-și aplice cunoștințele în short-term trading pe bursa de valori și de a utiliza instrumente financiare complexe. Aveți posibilitatea de a folosi toate instrumentele disponibile în prezent. Participanții pot utiliza stocuri, ETF-uri, forex, futures, CFD-uri pe acțiuni, CFD-uri pe mărfuri, petrol și altele.

Jocul va începe pe 28 martie, iar persoanele înregistrate vor avea șansa de a se antrena înainte de începerea jocului. Competiția va dura timp de nouă săptămâni, fiind organizată în două runde.

Termenul limită de completare a formularului este 27 martie.

 

Investment Game poster