Cluburile de oratorie şi leadership Toastmasters din Chişinău vă invită la Hora Discursurilor Toastmasters -Concurs Internațional de Arie, care va avea loc pe 25 martie.

Organizatorii și-au propus să organizeze cel mai mare concurs de oratorie care a avut loc până acum în capitală. În cadrul evenimentului vor concura participanți din Republica Moldova și din România, iar discursurile se vor prezenta atât în limba română, cât și în limba engleză.

toast

 

Probele la care vor participa concurenții sunt:

# Discursuri pregătite în limba română și în limba engleză;
# Evaluări de discurs în limba română și în limba engleză;

Pe lângă concursurile propriu zise, evenimentul va găzdui două master class-uri cu traineri locali și internaționali. Alla Menșicov, actriţă, maestru în artă, va vorbi despre „Cum este lumea teatrului” și care este importanța dicției într-o carieră de succes, iar Orlando Petriceanu din România, trainer, actor, regizor, master drummer, va vorbi despre „Cum să scăpăm de frica de a lua decizii”.

Inedit este și faptul că în cadrul Concursului vor fi momente artistice, care ne reprezintă ca popor, de exemplu Ansamblul Crenguță de Iederă va veni cu un recital din folclorul românesc.

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi în cadrul recepţiei de după eveniment, unde toţi cei prezenţi vor avea ocazia să se cunoască și să interacționeze între ei în cadrul unei sesiuni de networking.

Astfel, toți cei interesați de comunicare, discurs public, imagine personală sau pur și simplu vor să petreacă frumos ziua de sâmbătă, cunoscând oameni noi și lăsându-se inspiraţi de mesaje puternice, sunt invitați să asiste la Hora Discursurilor Toastmasters (Concurs Internațional de Arie).

Evenimentul se va desfășura în incinta Centrului de Conferințe Summit Events (str. Tighina 49/3). Pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului.