(video) Tinerii care doresc să-și deschidă o afacere socială pot participa la un atelier de instruire

social_impact_award_romania

Tinerii care au o întreprindere socială sau planifică să-și deschidă una sunt invitați să aplice la un atelier de instruire pentru managerii de întreprinderi sociale. Acesta se va desfășura în perioada 29 – 30 martie 2017, la Chișinău.

Atelierul de instruire va fi moderat de experta din Marea Britanie, Pauline Michele Rigby, reprezentanta Social Firms England. Participanții vor avea oportunitatea de a se familiariza cu conceptul antreprenoriatului social, a învăța din bunele practici și experiența internațională referitor la planificarea afacerii sociale, instrumentele necesare pentru definirea viziunii și misiunii de dezvoltare a uni produs/serviciu social, cum se face finanțarea și planificarea financiară, se organizează cooperarea și colaborarea cu partenerii, cum se inițiază și dezvoltă parteneriate eficiente și durabile.

Limbile de lucru în cadrul atelierului sunt engleza, româna și rusa, în timpul atelierului se va efectua traducere simultană. Programul de activitate pentru ambele zile se va desfășura între orele 10.00 și 16.00, inclusiv pauză de cafea și prânz. Agenda preliminară a atelierului de instruire, versiunea engleză, poate fi vizualizată aici.

În acest sens, avem o deosebită plăcere de a invita să participe la atelierul de instruire reprezentanți ai asociațiilor obștești, întreprinderilor sociale, prestatorilor de servicii sociale și potențialilor fondatori de întreprinderi sociale.

O prezentare introductivă despre întreprinderea socială și schimbarea socială elaborartă de Pauline Michele Rigby poate fi vizualizată mai jos:

Doritorii de a participa trebuie să completeze formularul de înregistrare până la data de 24 martie 2017. Doar persoanele care vor expedia formularul de înregistrare (completat online) vor fi incluse în lista participanţilor.

Numărul de locuri este limitat, de aceea organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții în bază de concurs, reieșind din motivația de a participa la atelierul de instruire. În cazul în care o organizaţie va fi reprezentată de mai multe persoane, fiecare va completa formularul de înregistrare separat. Organizatorii nu vor rambursa cheltuielile de călătorie și cazare ale participanților.

Pentru detalii suplimentare puteți contacta organizatorii la adresa de e-mail [email protected].

Atelierul este desfășurat în cadrul programului „Antreprenoriat social” al Asociaţiei Obștești „Eco-Răzeni”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente