Reparațiile de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nu vor fi finisate la timp din cauza pavajului tactil

pman centru stefan cel mare

Lucrările de reparație de pe bulevardul Ștefan cel mare și Sfânt nu vor fi gata până la data stabilită anterior, asta după ce a fost anunțat că este necesară instalarea pavajului tactil și a semafoarelor sonore, pentru a facilita deplasarea nevăzătorilor, aspect ce nu era prevăzut anterior de lege.

Acum autoritățile așteaptă ca Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor să facă modificări în lege privind acest aspect, iar până atunci lucrările vor fi stopate.

Pe bulevardul Ștefan cel Mare, în urma lucrărilor de reparație s-a coborât din start bordura, anume pentru a facilita deplasarea acestor categorii de persoane. Deja sunt câteva întreprinderi care încep producerea pavajului tactil, însă o parte ce nu poate fi fabricată în Moldova, va fi importată de peste hotare.

În prezent, pe bulevardul Ştefan cel Mare au loc doar reparaţii la reţelele electrice. Primarul Capitalei le-a solicitat subalternilor să execute cât mai repede posibil lucrările de reabilitare suplimentare, astfel ca până la sfârșitul verii lucrările să fie finisate.

Lucrările de reparaţie ale bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt au început în iunie 2015, iar inaugurarea a fost amânată de mai multe ori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente