Scenă, muzică și artiști - acestea au fost cele mai discutate subiecte în cadrul offline-ului cu Alla Donțu din cadrul proiectului SUM Academy, ediția Event Management.

La o ceașcă de cafea, la pachet cu emoții pozitive și întrebările agere ale tinerilor. S-a discutat despre cele mai subtile nuanțe ale industriei muzicale, ale organizărilor de evenimente și, nu în ultimul rând, despre viziunile și ideile participanților.

Împreună cu Alla Donțu, producătorul mai multor artiști autohtoni precum: DARA, Ola TABU, Alex Man, etc. Cunoscută, de asemenea, și pentru colaborarea ei cu Natalia Barbu și Carla’s Dreams.

„După ziua de azi am rămas foarte încântat de mesajul transmis de către Alla, un om tare super. Am avut oportunitatea de a afla ce se întâmplă în spatele scenei, am înțeles că totul nu e atât de simplu precum pare, ci se muncește enorm pentru ca un lucru să iasă cu succes! Am învățat că evenimentele mici sunt cele mai eficiente şi productive!” , susține Dumitru Balaian, participant în cadrul proiectului SUM Academy.

„O ador pe Alla, o femeie mega super tare! După Trainingul de astăzi am înțeles că de fapt toți suntem oameni, poți să te apropii să-i vorbești, să-i ceri un sfat, s-o îmbrățișezi, iar toate astea fiind dăruite cu mult drag. O ascult mereu când am ocazia. o femeie excepțională”, adaugă Olga Sava, participant în cadrul aceluiași proiect.

 SUM Team vă îndeamnă să nu încetați să fiți curioși, entuziaști, curajoși și să nu uitați, că mereu există cineva de la care poți „fura” câte ceva, iar acești CINEVA îi găsești la SUM Academy!

SUM – reprezintă o comunitate ce tinde să promoveze educația non-formală, să sporească capacitățile și abilitățile practice ale tinerilor. Platforma se focusează pe aspecte precum: educația, networking și oferirea oportunităților de dezvoltare.

Pentru mai multe detalii sau evenimente urmărește pagina de Facebook Sum Academy.

DSC_0469JPG

DSC_0468JPG

DSC_0466JPG

DSC_0465JPG

DSC_0453JPG