„Ziua Faptelor bune 2017” se va desfășura la Chișinău pe data de 2 aprilie. Detalii

facebook_deni_dobrih_del_1

Centrul Republican de Voluntariat, te îndeamnă să Participi în programul ”Zilei faptelor bune în Moldova”, organizată pe data de 2 aprilie 2017.

Ziua faptelor bune este o mișcare globală, ce unește oameni care fac, sau tind a face fapte bune. Acest eveniment a fost organizat pentru prima dată în anul 2007, de către o femeie de afaceri, Shari Arison, împreună cu organizația non-profit „Ruah Tova”, care este membru al „Arison Family Foundation Ted Foundation”, filială filantropică a companiei „Arison Group”.

Acțiunea a fost inițiată în 2007 și a devenit o tradiție anuală de fapte bune, care a crescut de la 7.000 de participanți în Israel, la aproape un milion în 2015, la nivel mondial.

În 2011 proiectul a devenit unul internațional și s-a desfășurat în 10 orașe din întreaga lume, inclusiv în multe orașe din Statele Unite ale Americii.

În 2012, proiectul sa extins în Europa, unde în parteneriat cu „MTV Global”, s-a lansat o campanie promo de șase săptămâni pe site-urile și posturile de televiziune, ce au adunat o audiență de peste 24 de milioane de oameni din întreaga lume.

Toți doritorii sunt invitați să participe la acțiunile de voluntariat desfășurate la Chișinău, pe 2 aprilie. Inițiativa este organizată de către „Centru Republican de Voluntariat” cu sprijinul Ministerul Tineretului și Sportului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente