Pavel Filip: Toate reformele promovare trebuie comunicate pe larg cu societatea civilă

Pavel Filip

Premierul Pavel Filip le-a solicitat luni colegilor să comunice cât mai mult cu socitatea civilă și cu oamenii în privința reformelor Guvernului, întrucât informațiile ajunse la cetățeni sunt trunchiate

„Colegii să comunice mai mult când merg în teritoriu pentru că astăzi în Republica Moldova percepția nu corespunde realității. De aceea toate reformele promovare trebuie comunicate pe larg cu societatea civilă și către oamenii în teritoriu atunci când mergem la ei”, a declarat Pavel Filip într-un briefing.

În acest sens, el s-a referit și la reforma sistemului de pensii, inițiată de Guvern și votată de Parlament la sfârșitul anului trecut, dar și la intenția de reformare a sistemului electoral prin trecerea la votul uninominal. Deși cetățenii își doresc modificarea sistemului, iar PDM doar a anunțat despre o asemenea inițiativă, fără încă s-ă fie prezentat proiectul, mulți îl critică a accentuat Pavel Filip. „Trebuie luat în calcul că președintele PDM a prezentat intenția politică și ca să punem capăt speculațiilor urmează să fie discutată, consultată și adusă în cadrul constituțional”, a adăugat Pavel Filip în urma ședinței săptămânale e la sediul Partidului Democrat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente