Miss&Mister USM 2017: Se caută cei mai creativi și carismatici studenți ai Universității de Stat

page-12-902×507

Autoguvernarea Studenţilor Universităţii de Stat din Moldova organizează a II ediție a concursului de frumusețe și inteligență Miss&Mister USM 2017, pentru că doar noi alegem cel mai chipeș Mister și cea mai frumoasă Miss.

Anul acesta organizatorii promit să uimească din nou punând concurenții la diferite încercări. Participanții pe durata pregătirii pentru concurs vor avea de trecut mai multe traininguri în modeling, actorie și oratorie.

Pentru organizarea şi realizarea acestui concurs de frumusețe şi inteligenţă, echipa organizatorică ASUSM, atrage parteneri şi sponsori, astfel încât participanții nu vor suporta cheltuieli financiare, ca spre ex: asigurarea cu vestimentaţie, machiaj, coafură, etc.

Probele concursului vor scoate în evidenţă calităţile participanților precum: frumuseţea, inteligenţa, ingeniozitatea şi tot odată vor reprezenta una dintre cele mai prestigioase universități din țară Universitatea de Stat din Moldova.

Dacă vrei să fii în centrul atenției, ești creativ/ă și carismatic – participă la casting și îndeplinește acest formular.

Mai multe detalii despre concurs, participanții vor primi în ziua casting-ului.

Doritorii de a participa în concurs sunt așteptați la data de 22 martie, în cabinetul 143, blocul central.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente