Elveția, Luxemburg și Danemarca – destinații pentru a călători și a face voluntariat în această vară

3025546-poster-p-switzerland
Foto: eatstaylive.com

Această vară se așteaptă să fie și mai călduroasă prin participarea în tabere de voluntariat alături de AVI Moldova. Îți prezentăm trei oportunități perfecte pentru tine în Danemarca, Luxemburg și Elveția.

Tabăra „Urban Art Camp” (1-9 iulie, Danemarca) invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 ani, pasionați de artă și motivați să organizeze diferite activități interactive și creative pentru copii, implicând metode de lucru precum pictura, graffiti, sculptura. În timpul liber, voluntarii pot vizita diferite atracții turistice în Copenhaga. Sfârșitul taberei se va încununa cu o expoziție la care vor fi expuse lucrările realizate de copii. Participanții la această tabără trebuie să cunoască limba engleză.

„Re-cycling and up-cycling art” este un proiect ce se va desfășura în Zurich, Elveția, în perioada 16-30 iulie. La această tabără pot participa persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 99 de ani, cunoscătoare de limbă engleză. Voluntarii în acest proiect vor afla de ce este bine să învățăm arta reciclării creative și cum putem utiliza diferite obiecte de uz zilnic la baza unor creaţii deosebite. De asemenea, voluntarii vor colecta obiecte uzate și vor crea din acestea alte obiecte, vor ajuta la organizarea unei piețe, unde vor vinde noile produse.

„One World Festival” invită voluntari din toate colțurile lumii pentru a contribui la organizarea acestui eveniment în perioada 26 iulie – 7 august, în Marea Britanie. De asemenea, voluntarii pot participa la diferite workshopuri pe următoarele tematici: sport, sănătate, artă, mediul ambiant.

În cadrul unei tabere internaționale pentru voluntari, organzatorii asigură cazarea şi masa, iar participantul va trebui să acopere cheltuielile pentru transport. Taxa de participare este de 50 de euro.

Dacă ești interesat să participi în aceste tabere sau eşti interesat de o altă tematică și doreşti să vizitezi o altă ţară decât cele menţionate mai sus, expediază un mesaj la adresa [email protected] și află care este procedura de aplicare. Înscrierea la tabere are loc după modelul primul venit, primul servit. Nu ezita, locurile sunt limitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente