Apariţie surpriză în „Game Of Thrones”. Un interpret vestit va juca în noul sezon al serialului

game-of-thrones-logo1

Cântăreţul şi compozitorul britanic Ed Sheeran va avea o scurtă apariţie în sezonul al 7-lea al serialului „Game Of Thrones”, a dezvăluit creatorul serialului, David Benioff, duminică, în timpul unei discuţii de la Festivalul South by Southwest 2017 din Texas, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Benioff a explicat că a încercat ani de-a rândul să-l coopteze pe Ed, un fan al dramei fantasy, pentru a juca un mic rol în serial, iar debutul său va avea loc în noul sezon al „Game Of Thrones”, „Ani în şir am încercat să-l cooptăm pe Ed Sheeran în emisiune pentru a o surprinde pe Maisie (Williams), iar în acest an am şi reuşit”, a declarat Benioff.

În noul sezon va juca şi actorul Jim Broadbent într-un rol-cheie, Will Champion de la Coldpay şi Gary Lightbody de la Snow Patrol au avut apariţii în serial.

Sezonul 7 al Game of Thrones va avea premiera în această vară, în iulie 2017.

Vestea că Sheeran va apărea în serial vine după un weekend de succes pentru cântăreţ, al cărui nou album „Divide” a ajuns în topurile muzicale din Marea Birtanie şi SUA cu cele mai mari vânzări înregistrate în prima săptămână de la lansare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente