Antreprenorii sunt invitați să participe la expoziția care se va desfășura în România

collageprod

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri să participați la prima ediție a expoziției „Republica Moldova Prezintă”, care se va desfășura în perioada 27-29 aprilie 2017, or. Ploiești, jud. Prahova, România.

Prahova este unul din cele mai puternice motoare a economiei românești, cifra totală de afaceri fiind de 8,75 mld. Euro. Din cele 21 975 societăţi comerciale din judeţul Prahova, 1 977 au capital mixt sau integral străin, reprezentând 70 de țări. Mai mult de 50% din investiţia străină din judeţ este făcută de firme ale Uniunii Europene.

Expoziția Republica Moldova Prezintă – 2017” este o platformă sigură, care datorită ambianței sale favorabile asigură crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii Republicii Moldova.

Cu aceasta nouă iniţiativă, propunem promovarea produselor moldovenești pe piața României și amplificarea relațiilor comercial-economice cu acest stat.

La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate, indiferent de regiunea țării. Aceștia vor avea posibilitatea să participe și la programul dedicat mediului de afaceri şi investițiilor în cadrul căruia companiile moldovenești vor avea stabilite întâlniri Business-to-Business (B2B) cu antreprenori din România.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită cererea de participare până la data de 10 aprilie 2017. Pentru informații suplimentari contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova la tel. Tel: (022) 210725, 211442, 238410 sau prin e-mail: [email protected] ; [email protected] ; [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente