(foto, video) Uimitor. Georgia și-a întâmpinat în mod spectaculos vizitatorul cu numărul 6 milioane

4221396001_5356061762001_5356060012001-vs

Georgienii au surprins în această săptămână toată lumea prin creativitatea și ospitalitatea de care dau dovadă. Administrația Națională a Turismului din Georgia a realizat un clip, care la scurt timp a devenit viral pe Internet, cum a fost întâmpinat turistul cu numărul șase milioane.

Anul 2016 a înregistrat un număr record de turiști în Georgia, iar numărul vizitatorilor străini a atins un maxim istoric și a depășit cifra de 6 milioane de persoane.

Oaspetele cu numărul șase milioane a fost un turist din Olanda pe nume Jasper Blake.

 

Georgia

„Georgia, o țară care se distinge prin ospitalitatea și bucătăria sa, așteaptă să bată recordul de șase milioane de turiști. Ne-am decis să-l întâmpinăm în mod special și să-l invităm la o cină de neuitat”, se menționează în spotul video.î

Pentru că în Georgia fiecare străin primește drept cadou la aeroport o sticlă de vin, olandezul nu a fost o excepție.

Acesta a fost escortat pe străzile din Tbilisi de echipaje de poliție, iar șoferul care l-a întâmpinat la aeroport i-a înmânat o scrisoare, în care scria: „Dragă Jesper! Tu ești un invitat special pentru noi. Pregatește-te pentru o surpriză. Georgia”.

 

Georgia-1

Oaspetele a fost dus la muntele Mtatsminda situat în centrul orașului, iar în cel mai popular restaurant din oraș a fost întâlnit de către prim-ministrul Georgiei, Giorgi Kvirikashvili. „Bună, Jesper! Deoarece tu eşti oaspetele cu numărul 6 milioane din acest an, în numele ţării şi al poporului, am onoarea să îți fiu gazdă. Te vei bucura de fiecare loc din Georgia şi vei reveni, vei îndrăgi această ţară!”, a spus premierul georgian.

 

În timpul vizitei sale în Georgia, Jasper a reușit să viziteze Tbilisi și Mtskheta, stațiunea de schi Bakuriani, Batumi și Kakheti.

Pe pagina sa de pe Facebook, olandezul a scris că „Georgia i-a furat inima” și că aceasta „a fost cea mai nebună excursie din viața sa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente