Tinerii lideri în domeniul voluntariatului sportiv pot participa la „FISU Volunteer Leaders Academy” în Rusia

tineri
Foto: fisuforum2016-en.com

Federația Internațională a Sportului Universitar (FISU) găzduiește un forum internațional anual, care vizează formarea tinerilor lideri în domeniul voluntariatului sportiv.

„FISU Volunteer Leaders Academy-2017” va avea loc în perioada 02-08 iulie 2017, în Kazan, Rusia. Acesta va reuni lideri voluntari din 170 federații membre FISU, inclusiv și FSUM – Federația Sportului Universitar din Republica Moldova. „FISU Volunteer Leaders Academy-2017” va dura timp de 7 zile și include o componentă educațională cuprinzătoare precum și activități culturale.

Lista vorbitorilor va cuprinde reprezentanți ai Comitetului Internațional Olimpic, UNESCO, WADA și comitetele de organizare ale Universiadelor Mondiale viitoare. Universiadele Mondiale sunt cele mai complexe competiții sportive între studenți la care participă peste 10 mii studenți din circa 180 țări

Federația Sportului Universitar din Republica Moldova are posibilitatea de a desemna o persoană pentru a lua parte la acest eveniment. Toate costurile pentru participant, inclusiv cheltuielile de călătorie, precum și toate serviciile (cazare, masă, asigurare medicală și programul educațional) pentru perioada Academiei vor fi suportate de către Comitetul de organizare, instituit de FISU și Guvernul Republicii Tatarstan, Rusia.

Pentru mai multa informație nu ezitați să contactați [email protected]

Termen limită  – 17 martie 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente