Botanica: Un tânăr de 20 de ani a căzut de la balconul unui bloc de locuit

17190839_1816262191733052_5868525722223382081_n

Un bărbat ar fi căzut în această după amiază de la balconul unei clădiri din strada Dacia 47/2 , sectorul Botanica. Informația a fost confirmată pentru #diez de către Adrian Jovmir, ofițerul de presă al Poliției Capitalei.

Informația a fost postată pe o reţea de socializare de o martoră oculară, care susţine că victima este un băiat. La fața Locului s-a deplasat grupa operativă și ambulanța.

Victima este un tânăr de 20 de ani. Acesta este originar din Soroca şi nu se ştie dacă locuia în blocul cu pricina sau nu. Potrivit informaţiilor preliminare, victima ar fi căzut de la etajul 14 al blocului cu 16 etaje.

Nu se cunosc alte detalii alte incidentului, precum și dacă este vorba despre un accident sau o intenție.

Revenim cu detalii.

***

Disclaimer: Adolescenții în situație de risc au la dispoziție o aplicație mobilă care-i poate ajuta. Aplicația mobilă „HelpApp” un instrument inovativ ce oferă utilizatorilor acces la serviciul de susținere emoțională și încurajare. Persoanele, care trec prin diferite crize ale vieții, oricare ar fi natura acestora, vor putea primi ajutor prin intermediul unui chat anonim și confidențial. Asistența este oferită de consilierii voluntari din cadrul Liniei Verde pentru Prevenirea Suicidului. Mai multe detalii citește aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente