Descoperă generozitatea abonamentelor Unite și bucură-te de un smartphone performant la super preț

Voce_960x480

O mulțime de avantaje la oferta Unite îți vor face primăvara aceasta mai colorată. Pentru doar 100 lei lunar, primești 8 GB de trafic Internet sau 400 minute naționale, convorbiri nelimitate în rețeaua Unite și Moldtelecom, perfect pentru a comunica așa cum îți place din orice colț al țării.

Picture1Ai toate motivele să alegi Unite dacă iubești să comunici nelimitat și ai o mulțime de emoții de împărtășit cu cei dragi, mai ales în acest anotimp plin de sărbători și trăiri noi.

La conectarea oricărui abonament Unite, te bucuri și de posibilitatea de a alege un smartphone performant la cel mai bun preț în rate. Surprinde cele mai frumoase momente alături de cei dragi cu un Samsung Galaxy J1 mini cu o cameră perfectă pentru selfie, la doar 39 lei/lună

Alege abonamentele Unite pentru a trăi emoții noi, de primăvară, prin comunicare fără limite. Ai minute, trafic internet din abundență pentru sute de cuvinte de dragoste, urări de bine și smartphone performant pentru cele mai frumoase amintiri.

Unite este OPERATORUL NUMĂRUL UNU de Internet mobil, după traficul generat de către abonați

Detalii 022 200 200

www.unite.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente