Petrecăreții români care au mâncat la un restaurant și au fugit fără să plătească ar fi dat încă o lovitură

DSC8488s
Foto: rincondepepin.com

Cele peste 100 de persoane despre care se bănuiește că ar fi din estul Europei și care, săptămâna trecută, au mâncat de circa 2.000 de euro într-un restaurant din Spania, apoi s-au ridicat dintr-o dată și au plecat în grabă fără să achite notele de plată, ar putea fi autorii unei lovituri similare, menționează Agerpres.

Poliția anchetează un caz desfășurat într-o manieră asemănătoare, petrecut într-un local aflat la numai 10 kilometri distanță de prima „țintă”. În primul caz, clienții, care plătiseră o garanție de 900 de euro, au ieșit din restaurantul El Carmen, situat în Bembibre, înainte de servirea desertului.

Proprietara celui de-al doilea restaurant păgubit, El Rincon de Pepin, din Ponferrada, bănuiește că lovitura a fost dată de același grup, menționează sursa citată.

Potrivit acesteia, petrecăreții au invocat faptul că sărbătoreau o nuntă și au comandat un meniu de bază. Ei au achitat o garanție de 1.000 de euro, însă au făcut o consumație de 10.000 de euro. „Au fost 160 și au dispărut toți. În cinci minute”, a declarat Laura Arias pentru BBC.

Fapta neobișnuită a fost raportată la poliție, însă Arias nu are nici o îndoială cine sunt făptașii. „Sunt aceiași oameni. Ne dăm seama după fotografii”, a declarat ea.

Potrivit media din nordul Spaniei, martorii susțin că grupul ar fi din estul Europei. Potrivit cotidianului Diario del Leon, cei doi lideri ai grupului ar fi fost identificați, iar poliția investighează legătura dintre cele două cazuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente