(foto) Hai la teatru! Repertoriul săptămânii curente la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

rsz_rsz_1casatoria-128

Teatrul Național Eugene Ionesco anunță pentru data de 8 martie, comedia „Chirița în provincie’’, pentru data de 10 martie, spectacolul „Căsătoria’’, pentru data de 11 martie, drama „Oscar și tanti Roz’’, iar pentru data de 12 martie comedia „Iubirea la proști’’. Toate spectacolele se joacă la ora 18:30.

Teatrul invită toate doamnele și domnii de Ziua Internațională a Femeii la TEI și anume la spectacolul „Chirița în provincie’’ în regia lui Petru Vutcărău, la ora 18:30. Spectatorii vor avea parte de o cupă de şampanie din partea casei, chiar înaintea spectacolului și în pauză, iar cei dornici să imortalizeze momentele alături de cei dragi vor avea ocazia să facă poze. Cel mai potrivit cadou de 8 martie, pentru orice iubită, mamă, soție ar fi o măsuţă pentru 2 la Sector Cafe, cu șampanie, fructe și prăjituri pregătită de Teatru.

 

 

Spectacolul „Căsătoria’’ de N. Gogol în regia lui S. Sambriș este întâmplare incredibilă în două acte. O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea – iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile.

 

 

Drama „Oscar și tanti Roz’’ este o piesă în care, deși se vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu, iar întregul spectacol este o odă închinată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor.

 

 

„Iubirea la proști’’ este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România) cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

 

 

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente