Accident rutier la Grătiești: Un tânăr a murit pe loc, iar alți trei au fost răniți

accident2
Foto: Imagine simbol

Un tânăr de 24 de ani a murit, iar alți trei au fost răniți după ce automobilul cu care se deplasau a derapat și s-a răsturnat. Accidentul s-a produs luni seara, 6 martie, în comuna Grătiești din municipiul Chișinău, informează IPN.

Solicitată de IPN, Natalia Stati, ofițer de presă al Direcției de poliție, a declarat că șoferul a decedat pe loc. Trei pasageri, de 28 și 29 de ani, au fost răniți. Medicii le-au acordat ajutor, dar nu i-au spitalizat. Preliminar s-a constat că pasagerii erau în stare de ebrietate. În cazul șoferului urmează să fie efectuată expertiza medico-legală pentru a stabili dacă și el a consumat alcool.

Solicitată de IPN, Diana Blanaru, purtătorul de cuvânt al Centrului National de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, a declarat că medicii au acordat asistență medicală pentru doi dintre pasageri – o tânără și un tânăr. Aceștia au fost transportați la spital.

Pe marginea acestui caz a fost intentată o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente