(foto,video) „Uite cine dansează”. Patru dansatori din Moldova participă la un show difuzat de Pro TV

collage

„Uite cine dansează” – un nou show de dans va debuta în această seară la postul românesc Pro TV. Show-ul a adunat 12 vedete din showbiz-ul românesc, care vor face spectacol împreună cu 12 dansatori profesioniști, printre aceștia numărându-se și patru coregrafi talentați din Moldova. Este vorba de Olesea Micula (Nespeac), Ecaterina Dosan, Iulian Țurcanu, dar și Nicolai Curnic.

Emisiunea va fi prezentată de Mihaela Rădulescu și Cabral, în timp ce din juriu vor face parte coregraful Gigi Căciuleanu, Mihai Petre, Florin Călinescu și fosta zână a surprizelor, Andreea Marin.

Show-ul va avea 12 concurenți vedete: Marius Manole, Sandu Lungu, Rona Hartner, Lili Sandu, Oana Zăvoranu, Octavian Strunilă, Anca Serea, Joseph Hadad, Dana Budeanu, Antonia, Alex Velea, Liviu Teodorescu.

Iată cine sunt cei patru coreografi din Moldova prezenți în concurs:

1. Ecaterina Dosan

Ecaterina-Dosan-683x1024

Ecaterina Dosan exprimă feminitate și se declară ea însăși o pasionată a frumosului. Este foarte atentă la modul în care arată, îi plac stilurile de dans care acordă femeii un rol deosebit, cum e cha cha-ul, și îi place să călătorească. Este foarte pretențioasă, a schimbat mulți parteneri de dans de-a lungul timpului. A călătorit mult prin Europa, unde a câștigat nenumărate premii. Este dansator profesionist, antrenor și arbitru internațional de dans.

2. Iulian Țurcanu

Iulian-Turcanu--682x1024

Iulian Țurcanu a făcut parte din Theodor show balet, iar din 2013 și-a înființat clubul lui de dans. În 2012, a obținut o bursă și a studiat timp de trei luni pe Broadway, aceasta fiind una dintre cele mai spectaculoase experiențe din viața lui. Iulian este timid, dar pe ringul de dans este ambițios și profesionist, iar atunci când se obișnuiește cu partenera de dans, devine extrem de dezinvolt și glumeț.

3. Nicolai Curnic

Nicolai-Curnic-682x1024

Nicolai Curnic a început să danseze la șapte ani, a făcut Academia de Arte din Republica Moldova și a avut o serie de colaborări importante în Turcia, China și Spania, unde este stabilit în momentul de față și are propriul studio unde predă dans. Nicolai este foarte muncitor, hazliu și puțin încăpățânat. Își dorește să câștige, spune că nu va fi un coregraf dur, dar nu se va lăsa cu una cu două.

4. Olesea Micula

Olesea-Micula--682x1024

Olesea Micula este din Republica Moldova, a început să facă balet la vârsta de cinci ani, a studiat coregrafia, a făcut dansuri de stradă și a luat cursuri de actorie. Este extrem de ambițioasă, a luptat întotdeauna pentru ceea ce și-a dorit să obțină și a avut rezultate remarcabile în dans atât în țara sa, cât și peste hotare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente